Bewonerskaarten

Bewoners van de straten in het centrum van onze gemeente die tot de blauwe zone behoren, kunnen nog steeds in hun eigen straat gratis parkeren.

Je kan als bewoner een bewonerskaart aanvragen, zodat de parkeerduurbeperking voor jou niet van toepassing is in je toegewezen straat met uitzondering voor de bewoners van de Bergstraat, Binnenweg en Veldenstraat. Bewoners van deze straten krijgen een andere straat toegewezen omdat er in de eigen straat te weinig parkeerplaatsen voor handen zijn.

Je vraagt de bewonerskaart aan in de parkeerwinkel van Indigo, dat is de firma die de gemeente heeft aangesteld om het gebruik van de blauwe parkeerschijf en bewonerskaarten te controleren. Vul hier het aanvraagformulier in. Daarna kan je je bewonerskaart gratis afhalen in de parkeerwinkel op vertoon van je identiteitskaart en het inschrijvingsbewijs van de wagen (of attest van de werkgever in geval van bedrijfs- of leasewagen).

De parkeerwinkel is gelegen op het Kerkplein nr. 34 en is geopend op maandag van 9 tot 13 uur en op donderdag van 11 tot 19 uur.

 

Contact

Mobiliteit
Leopoldlei 40, 2220 Heist-op-den-Berg
Tel. 015 23 74 12,
mail mobiliteit@heist-op-den-berg.be

Openingsuren

Ma, wo: 9 - 12 uur en 13.30 - 16 uur
Vr: 9 - 12 uur

<< Sluitingsdagen >>

Telefonisch contact

Ma, di, wo, do: 9 - 12 uur en 13.30 - 16 uur
Vr: 9 - 12 uur