Spectaculaire Model Airshow

Wanneer

  • zaterdag 6 juli 2024 10:00 uur tot zondag 7 juli 2024 18:00 uur

Locatie

Modelvliegclub
Wiekevorstsegoorweg 42 , 2222 Wiekevorst (Heist-Op-Den-Berg)

Naar jaarlijkse gewoonte vindt er tijdens het eerste weekend van juli, dit jaar 6 en 7 juli 2024, in Wiekevorst opnieuw een spectaculaire MODEL AIRSHOW plaats.


Deze editie willen we extra in de verf zetten wegens het 30 jarig bestaan van onze club. Er is een doorlopend programma, steeds van 10.00 tot 18.00 zowel zaterdag als zondag. De voorgevlogen toestellen zullen steeds begeleid worden door een ervaren commentator die een schat aan achtergrondinformatie met de aanwezigen zal delen. Alle facetten van de hobby komen aan bod, van kleine tot zéér grote toestelen, acrobatie, zweefvliegen, tweedekkers, meer motorigen.... kortom voor elk wat wils.


Telkens om 12.00 is er een pitwalk voorzien, waar de bezoekers de gelegenheid krijgen om de toestellen van dichtbij te bewonderen.


Speciaal voor de kleintjes staan er in de namiddag verschillende snoepdroppings op het programma , deze zullen door ervaren piloten en dito toestellen uitgevoerd worden.


De toegang is volledig gratis, dranken en snacks zijn aan democratische prijzen te verkrijgen en er is een ruime parking voorzien zowel voor fietsen als wagens.


Ook bij minder goed weer gaat het evenenment gegarandeerd door.


Het vliegterrein is gelegen langs de Wiekevorstse Goorweg 42 te Wiekevorst en de toegangswegens zijn duidelijk aangegeven.


Meer info op www.mash.be.